Brengover helpt met:

 

Het bouwen van een website en vormgeven in uw eigen huisstijl

Een website laten maken hoeft geen duizenden euro’s te kostenOm de kosten laag te houden maak ik bij het bouwen van een website gebruik van WordPress ,een gratis Content Management Systeem, (CMS). Hiermee kunt u zelf eenvoudig pagina’s aanmaken, nieuws, foto’s, film en andere teksten toevoegen. Het ontwerp voor uw website wordt omgezet in een website met een eenvoudig beheersysteem. De websites zijn uiteraard geschikt voor smartphone en tablet. Ook is het mogelijk om social media gelijk aan de website te koppelen.

Illustraties

Speelse en vrolijke, kleurrijke illustraties voor in uw( prenten)boek, of ter verduidelijking van teksten op uw website/ brochures etc.

(Geboorte)Kaartjes

Illustraties voor op uw geboortekaartje of wenskaart, maatwerk of door een keuze te maken uit de kaartencollectie. Ga hiervoor naar de webshop

Vormgeving

Van het maken van een logo, briefhoofd, visitekaartjes, of een complete huisstijl.

Social media

Voor het maken van een bedrijffacebook pagina, of een koppeling met Twitter en of Facebook, kunt u ook bij mij terecht.

Contentbeheer/Service abonnement

Heeft u geen tijd of komt u er toch niet uit bij het aanpassen van teksten, plaatsen van foto’s. BrengOver helpt u hiermee met het aanbieden van een Service abonnement. Met dit abonnement heeft u geen omkijken meer naar uw website. Met dit abonnement krijgt u het volgende:

  • Wekelijkse back up van uw website
  • Advies en hulp bij al uw vragen over de website ( grote aanpassingen vallen buiten dit abonnement)
  • De software en de plug-ins waar de website op draait updaten.